Afbeelding

Optimaliseer je CV

Algemeen Kort nieuws

werk ♦ De bibliotheek houdt op maandag 24 april wederom een Walk&Talk netwerkbijeenkomst. Tijdens deze maandelijkse bijeenkomsten worden sprekers uitgenodigd op het gebied van solliciteren en werk zoeken.

Op 24 april is Emily Harmsen te gast. Zij is schrijfster van het boek 'Vacatureluurs' en oprichtster van de gelijknamige website. Zowel in het boek als op haar site bespreekt zij op een luchtige manier het serieuze onderwerp werkeloosheid. 
Emily geeft de workshop 'Optimaliseer je CV'.

Ze laat niet alleen zien waar een basis-cv aan moet voldoen, maar noemt ook nieuwe manieren om je cv te presenteren en relevante informatie te vermelden. Praktische tips worden afgewisseld met voorbeelden van cv's en vragen voor het publiek: samen werken we naar een optimale cv toe! Aan het eind van de workshop zullen ook de meest doorgewinterde cv-updaters met nieuwe informatie naar huis gaan. Je kan je CV meenemen, maar dit is niet verplicht. 

De Bibliotheek Bollenstreek organiseert elke laatste maandag van de maand een Walk&Talk-bijeenkomst voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk. Deskundigen op het gebied van loopbaanbegeleiding en solliciteren geven handige tips & trucs en beantwoorden al jouw vragen. Op de aansluitende borrel kun je napraten met de spreker van dienst en ervaringen uitwisselen met andere deelnemers. 

Inloop vanaf 13.30 uur, start programma om 14.00 uur.

Uit de krant