D66 houdt uitslagenavond | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Foto: pr
Kort nieuws

D66 houdt uitslagenavond

verkiezingen ♦ Ter gelegenheid van de Tweede Kamerverkiezingen organiseert D66 Noordwijk in samenwerking met Brasserie Wish you were Hier een uitslagenavond op woensdag 15 maart. Vanaf 21.00 uur is men welkom in de Brasserie aan de Koningin Wilhelmina Boulevard 15.

Men kan gezellig en informeel met (politieke) vrienden en bekenden op een groot scherm de uitslagen en commentaren volgen en uiteraard met elkaar in discussie gaan. Alle lokale politieke partijen, hun fracties, leden en andere politiek geïnteresseerden worden uitgenodigd om hier in een ontspannen sfeer successen te vieren.

Burgemeester Jan Rijpstra is bereid gevonden om als voorzitter van het hoofdstembureau Noordwijk de verkiezingsuitslag van Noordwijk te presenteren zodra de stemmen in het dorp zijn geteld.

Het eerste drankje komt voor rekening van D66, Wish you were Hier verzorgt de hapjes.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>