Afbeelding

Krijg een goed gevoel tijdens NLdoet bij 's Heeren Loo

Algemeen Kort nieuws

• Bewoners zoeken enthousiaste vrijwilligers

vrijwilligerswerk ♦ Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is het weer zover. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 13de keer NLdoet in heel Nederland. Zo ook bij 's Heeren Loo in Noordwijk. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals vrijwilliger bij een High Sweet Tea met draaiorgels, schilder-, tuin- en andere opknapklussen of een verwendag voor bewoners.

Dankzij de vrijwilligers die hun hulp bieden tijdens NLdoet, kunnen we net dat beetje extra doen voor de bewoners van 's Heeren Loo. Naast extra handen voor de klussen, genieten onze bewoners enorm van alle aandacht en gezelligheid. Wij zijn daar als zorgorganisatie ontzettend blij mee.

Bovendien is het een leuke manier om als vrijwilliger onze organisatie en de bewoners te leren kennen, om samen met je vrienden of familie iets praktisch te kunnen doen voor een ander of vanwege je studie op een ontspannen manier een inkijkje te nemen in de gehandicaptenzorg. Iedereen is daarom tijdens en ook na NLdoet van harte welkom als vrijwilliger bij 's Heeren Loo.

Aanmelden voor NLdoet

Mensen die tijdens NLdoet bij ons in actie komen, kunnen zich aanmelden via www.nldoet.nl Je klikt op de button Klus zoeken en zoekt dan op gemeente, bijvoorbeeld 'Noordwijk' of 'Katwijk'. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden ook een e-mail sturen naar Patricia.de-langen@sheerenloo.nl\

Uit de krant