Afbeelding

Weer gezellig aan tafel

Algemeen Kort nieuws

webinar ♦ Op 16 maart houdt het Centrum voor Jeugd en Gezin i.s.m. Tischa Neve een webinar over Weer gezellig aan tafel. Het is bedoeld voor ouders met kinderen tussen 2 en 12 jaar. 

Voor vele gezinnen met jonge kinderen is het een heel herkenbaar fenomeen: maaltijden met muitende, slecht etende kinderen en geïrriteerde ouders. Wil jij ook graag meer rust en gezelligheid aan tafel, zelf weer meer genieten en aan eten toe komen en ontdekken wat werkt bij jou en bij jouw gezin? Of heb je nog hele jonge kinderen en wil je voorkomen dat je in gedoe aan tafel en met eten krijgt? In dit webinar, een lezing die je thuis kan volgen achter je computer, krijg je volop inspiratie hoe je dat kan aanpakken. Tischa Neve, kinderpsycholoog en opvoedkundige (bekend van het opvoed-TV-programma Schatjes, JM Ouders en Kindergarden), zal je helpen op haar bekende laagdrempelige, praktische en humoristische manier om het eten weer een stuk gezelliger en makkelijker te maken!

Dit webinar vindt plaats op donderdag 16 maart en duurt van 20.30 tot 21.30 uur. Aanmelden voor de gratis webinar via http://grootenklein.nl/webinar/
 

Uit de krant