Afbeelding
Foto: pr

Odi en Htios samen op de planken

Algemeen Cultuur

toneel ♦ De eerste samenwerking tussen Het Toneel is ons Streven en Odi (Noordwijkerhout) is een feit: vrijdag 24 en zaterdag 25 maart staan beide toneelverenigingen in De Schelft en vrijdag 7 en zaterdag 8 april in de Muze in Noordwijk.

Zij voeren dan het stuk De Momenten op. Kijkt u weleens terug op uw leven? Denkt u weleens: had ik dat maar anders gedaan? Als u één ding in uw leven anders had kunnen doen? Wat zou dat dan zijn? Was u dan wel met uw huidige partner samen? Zou u proberen uw leven te veranderen? Of laat u uw verleden zoals het is?

In De Momenten ontmoeten drie vrienden elkaar in een park. Ella, Peter en Saskia hebben ieder totaal andere keuzes in het leven gemaakt. Op een bijzondere dag komen zij hun jongere zelf tegen in dit parkje. Kunnen en willen zij hun levensloop veranderen? De Momenten is een toneelstuk dat bezoekers aan het denken zet over de beslissingen die zij zelf in het leven hebben gemaakt.

De voorstellingen beginnen om 20.00 uur, maar de zalen zijn open vanaf 19.30 uur. Kaartjes voor De Schelft kosten 8 euro zijn verkrijgbaar bij Suzanne's Feestshop en Wagenaar & Van Halem. In De Zilk bij M-kappers en in Hillegom bij drogisterij Letschert.

Kaarten voor De Muze kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar aan de kassa of via de site. Donateurs en sponsoren van beide verenigingen hebben vrije keuze in kaartjes voor de locaties waar gespeeld wordt.

Donateurs en sponsoren van ODI kunnen kaartjes voor De Muze ook reserveren via de website van ODI: www.toneelverenigingodi.nl.

Uit de krant