| Foto: Wim Siemerink
| Foto: Wim Siemerink

The Night of the Queen in Hotels van Oranje in bloemenweekend

Algemeen Cultuur

koninginnenacht ♦ Feestelijk uitgaan tussen bloemen en Oranje. Met volop verrassend entertainment en voor elk wat wils. Dat is wat de Stichting Bloem&Zee en de Oranjevereniging beogen met de viering van Night of the Queen op 22 april.

Op 22 april staat 'de Mooiste File van Nederland' weer op de Boulevard. 'Op zich al een reden om een feestje te vieren' menen John Asselbergs en Marjolijn van der Jagt. Maar dan is er ook nog Koningsdag, wat een extra reden geeft om flink uit te pakken. En dat doen ze! Met een knipoog naar onze Bloemenkoningin en natuurlijk naar Koningin Maxima is gekozen om 'the Night of the Queen Festival' als een traditie op de kalender te zetten. Met de steun van Hotel van Oranje en enkele sponsoren ziet men kans om de Noordwijkers een feest aan te bieden dat uniek is in de regio. Waarbij gezelligheid en entertainment wordt samengebracht in een wervelende show. 'Het wordt show zoals show hoort te zijn', zegt Daan de Mooij van Lollypop Entertainment. John Asselbergs verraadt alvast het programma. De gasten worden vanaf 21.00 uur verwelkomt waarna er voor de liefhebbers om 21.30 uur een gratis eerste ronde Glamour Bingo wordt gespeeld. Het duo Daan en Jari zullen geheel in stijl de deelnemers meenemen in de jacht op prachtige prijzen. Marjolijn van der Jagt vult aan: 'De tweede ronde, met een aantrekkelijke hoofdprijs, is niet gratis'. De Balzaal wordt omgetoverd tot een feestelijk theater. Voor de liefhebbers van een praatje en een drankje is mogelijk het buitenterras, maar zeker de Bentley Bar voor dat doel gastvrij ingericht.
Na het Bingofeestje wordt de show verder opgevoerd in een animatie op het podium maar zo benadrukt Daan vooral midden tussen der gasten. Daarbij vervullen de Masters of Beauty een hoofdrol. Stylisten François & Lacy zullen met föhns en aanverwante haaraccesoires plus een pallet vol kleurrijke gelaatsverfraaiers en bloemdecoraties gewillige gasten een metamorfose laten ondergaan. The Masters of entertainment staan eveneens borg voor een wervelende show. DJ Charles is er tot in de kleine uurtjes met zijn repertoire vol dansmuziek.

Voor de vroege beslissers is er een reductie van € 5,00 op de entree van € 15,00. Voorverkoopadressen: Roses Only, De Keuvel 12 en Flitz for Kids, Hoofdstraat 69.

Uit de krant