Afbeelding

De Noortukkers gaan helemaal los

Algemeen Kort nieuws

carnaval ♦ Vrijdag 24 februari start Carnavalvereniging De Noortukkers om 19.00 uur het carnavalsprogramma met de derde verlichte optocht van de Bollenstreek. Start en finish is op het parkeerterrein van de Johanna van Hoornstraat. Het belooft opnieuw een waar spektakel te worden dus komt allen kijken! Aansluitend is de bekendmaking van de winnaar en feestavond.

Zaterdagmiddag zijn beide Prinsenparen aanwezig op het SJC jeugdfeest. De dag wordt afgesloten met de Q-music Foute Carnavalsparty. Het thema hiervoor is Fout en Noordwijk European City of Sport. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de voorverkoop adressen. Het feest vindt plaats in het Northgo College van 21.00 tot 1.00 uur.

Traditiegetrouw is op zondag van 13.30 tot 17.00 uur de gezinsmiddag met dit jaar als thema Heksen en Tovenaars. De dag wordt afgesloten met de Familie Dinner Show. Inschrijven hiervoor is niet meer mogelijk.

Beide Prinsenparen bezoeken maandagochtend Groot Hoogwaak. In de middag verspreid het carnavalsgevoel zich over diverse kroegen in Noordwijk tijdens de jaarlijkse kroegentocht.

Dinsdag worden Zorginstelling Noordwijkerduin en woonzorgcentrum Sint Jeroen bezocht. Het carnaval wordt beëindigd met een doorzettersbal in café De Wels.

Doe ook mee met de facebookactie om het mooiste versierde huis van Noordwijk te vinden. Win een leuke prijs en laat het carnavalsgevoel zich door Noordwijk verspreiden!
Voor meer informatie kijkt men op www.denoortukkers.nl of op de facebookpagina.

Uit de krant