Afbeelding

In memoriam: Paul Brouwer

Algemeen Kort nieuws

Op vrijdag 10 februari is Paul Brouwer op 41-jarige leeftijd in het bijzijn van zijn naasten overleden aan de gevolgen van een slopende ziekte. Het overlijden van Paul is door de familie bekendgemaakt.

Paul Brouwer vervulde bij het Noordwijkse familiebedrijf Brouwer Company sinds 2007 de functie van mededirecteur Taxi Brouwer, Brouwer Travel en Brouwer Tours. Vanaf 2015 vervulde hij die rol ook voor Taxi Centrale Oegstgeest en De Jong's Taxicentrale.

Als zoon van Peter Brouwer was hij vanaf jonge leeftijd betrokken bij de bedrijfsvoering van het Noordwijkse familiebedrijf Brouwer Company. Hij leerde het bedrijf door en door kennen en klom zelf regelmatig achter het stuur van touringcar of taxi. Na het afronden van zijn studie (International Management) trad hij in 2001 in dienst bij het bedrijf aan de Keyserswey. Van 2001 tot 2007 vervulde hij de rol van personeelsmanager, waarna hij zich in 2007 aansloot bij het directieteam en zich verder ontwikkelde als Algemeen Directeur in 2015.

Paul Brouwer was verantwoordelijk voor de strategische planning en omzetontwikkeling, de afdelingen personeelszaken, marketing & communicatie, relatiebeheer en verkoop. Met zijn charmante en energieke persoonlijkheid heeft hij een grote bijdrage geleverd aan de groei en ontwikkeling van Brouwer Company. 

Ook gedurende het verloop van zijn ziekte is Paul actief en positief betrokken gebleven bij het bedrijf. Paul Brouwer laat zijn vrouw Mariël en 2 jonge zonen na.
 

Uit de krant