Afbeelding

Lezing Kris Verburgh in bibliotheek

Algemeen Cultuur

voedselzandloper ♦ Bibliotheek Bollenstreek organiseert jaarlijks de Bollenstreek Betogen. In verschillende vestigingen van Bibliotheek Bollenstreek worden deze maand lezingen georganiseerd rondom ouder worden. 

In Noordwijk is het op 21 februari de beurt aan Kris Verburgh. Hij schreef het goed verkochte en populaire boek De Voedselzandloper, met daarin voedingsrichtlijnen voor een betere gezondheid en een minder snelle veroudering. Hierop volgden ook een Voedselzandloper Kookboek en het boek Veroudering Vertragen. 

Arts en onderzoeker Kris Verburgh is van jongs af aan gefascineerd door het verouderingsproces en het belang van voeding bij het voorkomen van ziektes. Hij is opgeleid als arts, is onderzoeker en publicist en zijn adviezen zijn dan ook wetenschappelijk onderbouwd. Het boek zorgde er mede voor dat de verouderde voedingsrichtlijnen in België en Nederland werden herzien. 

Op 21 februari komt hij uitleg geven over de invloed van voeding op de gezondheid en hoe voeding het verouderingsproces kan vertragen. Voor meer informatie en het bestellen van kaartjes kan men terecht op http://www.bibliotheekbollenstreek.nl/betogen Toegangsprijs is € 5,- voor leden van de bibliotheek en € 10,- voor niet-leden. 

Aanvang 20.00 uur. Bibliotheek Bollenstreek, Akkerwinde 1A.

Uit de krant