Los Zand speelt zaterdag op de seventies party op de Duinwetering.
Los Zand speelt zaterdag op de seventies party op de Duinwetering.

Seventies op de Duinwetering

Algemeen Cultuur

oldies ♦ Op zaterdag 11 februari om 18.00 uur organiseert Supportersclub V.v. Noordwijk een Noortukse 70's 80's party op de Duinwetering. Met veel glitter, neon en toffe artiesten. Kaarten à € 10,00 zijn te koop bij De Lange Sport, De Smaakmaker en in de kantine van V.v. Noordwijk. Meer informatie vind je op www.supportersclub-vvnoordwijk.nl

Los Zand is een vijfmans formatie bestaande uit zang, gitaar, toetsen, bas en drums. Van Nederpop tot rock en van Hollandse meezingers tot -in ons geval- disco en soul. Los Zand staat garant voor een avond feest waarbij behalve gedanst ook (keihard) meegezongen wordt.

Zangeres Susanne de Rooij is een spontane en gezellige zangeres. Achter haar onbevangenheid gaat een grote schat aan ervaring schuil. Ze heeft ruime ervaring in de professionele muziek- en musicalwereld. Eerder nam Susanne de Rooij deel aan verschillende musicalspektakels van o.a. Joop van den Ende, waar ze als backing vocalist optrad bij grote artiesten zoals: Marco Borsato, Karin Bloemen, Lee Towers en Frans Bauer. Verder was zij backing vocalist van Paul de Leeuw bij Pauw en Witteman. Ze zingt allerlei soorten muziek: van Disco Classics tot ballad en van Hollandse meezingers tot herkenbare radiohits. Susanne de Rooij maakt ieder feest tot een groot succes en misschien heb je haar gezien tijdens het Noordwijkse Nieuwjaarsgala.

Hans van der Meer behoeft geen introductie. Hij zet wel vaker de kantine op zijn kop, dus mag hij vanavond niet ontbreken. Hans kennen jullie verder natuurlijk van 'Het feest van Noortuk' en de Noordwijkse feestweek.

Toen DJ Flitz eiste dat hij vinyl-plaatjes kon draaien in onze kantine, wisten we dat het goed zat. Alleen moesten we dat nog wel even regelen in onze DJ-booth. Zo gezegd, zo gedaan. Lekker back to back met DJ Flitz.

De dresscode van het feest is logischerwijs 70's/80's; dus veel glitter, pruiken, disco, rockstars of juist lekker neon met zo'n kek gekleurd sportpak. Je komt er vast wel uit. En heb je echt geen mogelijkheid tot verkleden? Zeg dan maar dat je geboren bent in de 70's of 80's en dan doen wij wel of we dat geloven ;)

Kaarten kosten € 10 en gebruik van de garderobe is gratis. De kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar in de kantine, De Smaakmaker in de Hoofdstraat en De Lange Sport in de Molenstraat. Op de dag zelf zijn de kaarten, indien beschikbaar, aan de ingang te verkrijgen.

Uit de krant