Afbeelding

Optreden muziektalenten MusicBlvd

Algemeen Cultuur

jong talent ♦ Op zaterdag 21 januari zullen tijdens de MId-Winter Show in Klooster op de Hoofdstraat de vergevorderde zang- en instrumentale leerlingen van muziekschool MusicBlvd optreden. De optredens zijn zeer gevarieerd in diverse stijlen, van pop tot klassiek en musical, dus voor een breed publiek toegankelijk.

Deze keer was er in december helaas geen gelegenheid om in Klooster op te treden tijdens de culinaire lichtjesavond. Dit werd door velen als een waar gemis ervaren. Daarom is het idee ontstaan om alsnog iedereen in de gelegenheid te stellen om te kunnen genieten van deze grote variëteit aan mooie optredens, door het organiseren van een Mid-Winter Show in dezelfde locatie. 

Naast de zang- en piano artiesten Evie, Claire en Marilou die ook vorige jaar een succesvolle vertolking lieten horen, zullen nu ook een groot aantal nieuwe sterren de revue passeren. Dat zijn Sarah Cassee en Annamelia Ooms op piano, Jasmijn Tromp en Maaike van der Meer op dwarsfluit en de zangeressen Nikki Waalewijn en Anne van de Meent. Deze zullen nummers vertolken van Hamilton, Leonard Cohen, U2 en Miley Cirus. Na het succes van het vioolensemble Violini di Mare in het cultuurcafe zullen deze ook hier optreden. Ook zullen de musicalgroepen van MusicBlvd een aantal nummers zingen en zal singer-songwriter Sylvia van Wezel het nummer Another love vertolken.

Het concert duurt van 16.00 tot 18.00 uur en wordt geopend door Arda van Wilsum die het orgel van de oude kapel zal bespelen. Toegang gratis.
 

Uit de krant