Een glunderende prijswinnaar Marijke Hoeke en een tevreden voorzitter Krijn van der bent. In hun midden Michelle Boskamp en Bob Hilgerson van SMIXS Store. | Foto: WS
Een glunderende prijswinnaar Marijke Hoeke en een tevreden voorzitter Krijn van der bent. In hun midden Michelle Boskamp en Bob Hilgerson van SMIXS Store. | Foto: WS

Geslaagde NOV-najaarsactie

Algemeen Kort nieuws

winnaars n Dinsdagavond was er de prijsuitreiking plaatsgevonden van de gezamenlijke NOV-najaarsactie. Waaraan de meeste lokale winkeliers, zowel in Binnen als aan Zee meededen en hun klanten de kans boden winnaar te worden van aantrekkelijke prijzen.

Uit de enorme stapel deelnemerskaarten werd een winnaar getrokken die e hoofdprijs, een mini-iPad en een tegoedbon met een totale waarde van €500,- in ontvangst mocht nemen. De waardevolle prijs werd spontaan gesponsord door SMIXS Store in de Hoofdstraat te Noordwijk. De verrassing was groot dat de winnaar zich onder de aanwezige weekwinnaars bevond. Een glunderende Marijke Hoek kreeg uit handen van voorzitter Krijn van der Bent. Onder toeziend oog van Michelle Boskamp en Bob Hillegerson van sponsor SMIXS Store.

Mevrouw Hoeke bleek totaal verrast te zijn. 'Ik win nooit wat dus ik wilde de stempelkaart eerst nog weigeren toen die bij mijn aankoop bij Amazing werd aangeboden. Nu win ik niet alleen een weekprijs maar ook nog eens de hoofdprijs´.

Bestuurders Brinkman, Van den Berg en Van der Bent bleken niet alleen zeer tevreden te zijn over najaarsverkopen in beide Noordwijken. Ze spraken van een geslaagde actie omdat de klanten het bijzonder bleken te waarderen. 'Het werkt dus we gaan zeker volgend jaar weer gezamenlijk een actie organiseren , vertrouwden ze ons toe.

Uit de krant