Afbeelding

Sjors van der Panne in De Muze

Algemeen Cultuur

theaterconcert ♦ Zanger Sjors van der Panne, finalist van The Voice of Holland 2014, heeft het Nederlandstalige chanson opnieuw op de kaart gezet. In het najaar van 2016 zal Sjors samen met zijn muzikanten zijn fans laten genieten. Zaterdag 14 januari is hij te horen en te zien in De Muze.

Sjors: "De mensen hebben mij zo gesteund, dat ik nu ook iets voor ze terug wil doen. Ik wil de mooiste Nederlandstalige klassiekers én mijn eigen liedjes voor ze zingen."
Samen met zijn gedreven vaste muzikanten trakteert hij zijn publiek op een overweldigend concert met de mooiste liedjes van zijn helden afgewisseld met eigen werk. "Zingen, zonder gebaartjes. Een lied echt beleven, terwijl je het zingt. Dat kunnen er niet zo veel. Sjors van der Panne kan dat wél!
www.sjorsvanderpanne.nl

Zaterdag 14 januari, aanvang 20.15. De plaatsbewijzen kosten € 22,50 (inclusief garderobe en een consumptie). De theaterbalie is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl

Uit de krant