Afbeelding

Walk&Talk naar een nieuwe baan

Algemeen Kort nieuws

werken aan werk ♦ Op zoek naar een baan? Kom dan op 30 januari naar de Walk&Talk-bijeenkomst in de Bibliotheek Bollenstreek. Loopbaancoach Freek van Kraaikamp geeft jou een confronterende maar praktische kijk op je eigen sollicitatievaardigheden.

Zou jij, als jij een werkgever was, jezelf aannemen? In deze eerste Walk&Talk-bijeenkomst van 2017 houdt loopbaancoach Freek van Kraaikamp jou een spiegel voor. Van Kraaikamp begon na 10 jaar ervaring in de recruitmentsector zijn eigen bedrijf FREEK. Hij is de auteur van het sollicitatiehandboek 'Zou jij jezelf aannemen?' en schrijft columns voor onder andere NRC Carrière, Intermediair, Esquire en VICE.

De Bibliotheek Bollenstreek organiseert elke laatste maandag van de maand een Walk&Talk-bijeenkomst voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk. Deskundigen op het gebied van loopbaanbegeleiding en solliciteren geven handige tips & trucs en beantwoorden al jouw vragen. Op de aansluitende borrel kun je napraten met de spreker van dienst en ervaringen uitwisselen met andere deelnemers.

Inloop vanaf 13.30 uur, start programma om 14.00 uur in de Bibliotheek, Akkerwinde 1. Deelname is gratis. Wel graag van tevoren even aanmelden.

Uit de krant