Afbeelding

Wie helpt mee met de Kerstpakkettenactie 2016?

Algemeen Kort nieuws

kerstactie ♦ Ook dit jaar houden de gezamenlijke Noordwijkse kerken een kerstpakkettenactie.

Veel plaatsgenoten hebben het, om welke reden dan ook, moeilijk. Het zijn mensen die getroffen zijn door de economische crisis, of door andere vormen van tegenslag in hun persoonlijk leven. Voor de eerste levensbehoeften worden deze mensen wel ondersteund, maar iets extra's zit er voor hen niet in. Het zijn díe mensen die wij met Kerstmis extra aandacht willen geven door hen met een kerstpakket te verrassen.

Men kan aan de actie bijdragen bij voorkeur door een financiële bijdrage of door het afstaan van (een deel van) het eigen kerstpakket. Dan kan de organisatie ervoor zorgen dat een feestelijk pakket wordt samengesteld en het de mensen bereikt die die aandacht het hardst nodig hebben.

De diaconieën beschikken over namen en adressen van plaatsgenoten bij wie een kerstattentie bijzonder welkom zou zijn. Hun namen zijn aangereikt door o.a. de plaatselijke diaconieën, belangenorganisaties, maatschappelijke instellingen, pastores, artsen en andere vertrouwenspersonen uit de Noordwijkse gemeenschap.

Als u iets aan te bieden hebt, laat het ons dan even weten. We komen het graag bij u ophalen. Het is ook mogelijk om uw bijdragen persoonlijk te bezorgen bij: Parochiecentrum Maria ter Zee, Nieuwe Zeeweg 75 en parochiecentrum St. Jeroen, Van Limburg Stirumstraat 24, van maandag 19 t/m donderdag 22 december van 10.00 tot 12.00 uur; buiten genoemde tijden bij de familie Oosting, Zilverschoon 3.

Financiële bijdragen zijn welkom op: NL11 INGB 0007 8725 36, t.n.v. Katholieke Diaconie Noordwijk of NL60 RABO 0346 8117 08, t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Noordwijk onder vermelding van 'Kerstpakkettenactie'.

Uit de krant