Er zijn al mooie kavels binnen voor de Konijnenveiling, maar meer zijn er erg welkom. | Foto: Johanna Wever
Er zijn al mooie kavels binnen voor de Konijnenveiling, maar meer zijn er erg welkom. | Foto: Johanna Wever

Voorbereidingen Konijnenveiling SJC in volle gang

Algemeen Kort nieuws

veiling ♦ De organisatie van de traditionele SJC Konijnenveiling is inmiddels begonnen met het verzamelen van kavels die ter veiling kunnen worden aangeboden. De altijd enthousiaste vrijwilligers willen er ook dit jaar een fantastisch evenement van maken met een mooie opbrengst, bestemd voor de jeugd van SJC.

De organisatie vraagt aan ondernemers en personen die de voetbalvereniging een warm hart toedragen een bijdrage te leveren. Alleen met hun steun kan de veiling een succes worden.

De Konijnenveiling wordt gehouden op zaterdag 17 december, vanaf 20.00 uur, in de sporthal op het SJC complex aan de Lageweg. Tijdens deze avond vindt ook de trekking van de jaarlijkse loterij plaats.

Inmiddels zijn er al enkele kavels binnen, zoals bijvoorbeeld een VIP-touringcar voor 30 personen, voor een ritje naar Den Haag of Amsterdam. Ook is er een VIP-weekend voor de wedstrijd tussen SJC en Hollandia met overnachting en ontbijt, inclusief entreekaarten voor 10 x 2 personen.

De Konijnenveiling-vrijwilligers doen er alles aan om het fantastische resultaat van vorig jaar te overtreffen.

Wie ook een bijdrage wil leveren door één of meerdere kavels ter beschikking te stellen, kan een e-mail sturen naar wil.vander.zalm@hetnet.nl

Uit de krant