Logo denoordwijker.nl
Kort nieuws

M25 Noordwijk is nog steeds actief

hulpvaardig ♦ 28 Jongeren in Noordwijk verrichten nog steeds goed werk, gewoon zomaar, om iets voor een ander te doen. Maandelijks worden er activiteiten georganiseerd voor de jongeren van M25.

Afgelopen week hebben de jongeren van M25 geholpen met Allerzielen in het Licht. Kaarsjes werden uitgedeeld aan de bezoekers en de vuurkorven werden brandend gehouden. Twee dagen later werd er alweer geholpen op de Kerkenveiling van de Maria ter Zee kerk. Enthousiast werden de artikelen in de lucht gehouden zodat de bezoekers van de kerkenveiling konden zien wat zijn kochten.
Ook wordt er meegeholpen met het aannemen van meegebrachte goederen (te denken valt aan kleding, voedsel e.d.) tijdens de Sint Maarten viering op zondag 11 november.
In december worden er weer kerststukjes gemaakt voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, dit kunnen zowel oude- als jonge mensen zijn. Even laten weten dat de jongeren van M25 aan je denken. Wie iemand hiervoor op wil geven mag mailen naar M25noordwijk@gmail.com.
Jongeren vanaf 12 jaar, die hieraan willen meedoen zijn altijd welkom. Zij kunnen zich aanmelden of informatie vragen via de mail of even kijken op de facebookpagina M25 Noordwijk.

Meer berichten