Logo denoordwijker.nl
Kort nieuws

Het Oude Zeedorp wil brainstorm over de toekomst

wijkvereniging ♦ Het bestuur van de wijkvereniging het Oude Zeedorp is enthousiast bezig zich voor te bereiden op de nabije en verre toekomst. Secretaris Alexandra Dik wil ons daar alles over vertellen.

'Mensen denken dat wij alleen maar bezig zijn met de nieuwbouwplannen van de Hotels van Oranje en het bestrijden van hondenpoep, maar dat is alles behalve waar', zegt zij. Natuurlijk gaat het ook over parkeren in de wijk want dat blijkt in heel Noordwijk een probleem. Maar het Oude Zeedorp is actief op meer terreinen. Inmiddels zijn diverse nieuwe bestuursleden toegetreden. Die veel werk moeten verzetten Want het Oude Zeedorp bestrijkt een heel groot gebied. Kortweg tussen Oude Zeeweg en Hoogwakkerbosstraat en tussen Boulevard en Duinweg.

Nog deze week, op zaterdag 24 september, is er de burendag en dan is er een zeer uitgebreide brunch voor wijkbewoners. In de Heeren van Noortwijck staan tafels gedekt met tal van lekkernijen. Er is die dag ook een kindervrijmarkt op het Vuurtorenplein, waarbij er ook volop entertainment zal zijn.

Dik benadrukt dat de wijkvereniging gezelligheid en sociale cohesie hoog in het vaandel heeft en graag tal van activiteiten wil organiseren. Nog dit jaar komt er een brainstormsessie met de leden over de toekomst van het Oude Zeedorp. Het bestuur hoopt dat daar veel mensen een steentje aan willen bijdragen. Ook tijdens de diverse jeugdactiviteiten zoals de viering van Halloween.

Hoe dan ook zijn extra vrijwilligers en extra goede ideeën zeer welkom bij de bloeiende en actieve wijkvereniging. Aanmelden voor alle activiteiten kan bij het secretariaat: Alexandra Dik, info@alexandradik.nl

Meer berichten