Afbeelding
Foto: pr

Zomerfestival Noordwijk

Activiteiten

ADHC events (Aad en Wijn, Tuincentrum Tuinextra, George Vis en Keurslagerij Krijn van der Bent) organiseert zondag 21 augustus het zomerfestival bij museum Veldzicht in Noordwijk. Het zomerfestival is een culinair evenement waar bezoekers tussen 16.00 en 20.00 uur kunnen genieten van de lekkerste gerechten.

De smaakpapillen worden verwend met sushi van Dirk’s vishandel, patisserie van George Vis, poffertjes van het Pannenkoekenhuisje, ijs van Vivaldi’s en de BBQ-gerechten van Keurslager Krijn van der Bent. Aad&Wijn is aanwezig met de mooiste zomerse wijnen, met of zonder bubbel.

Op dit culinaire festival zijn de bites bij de toegang inbegrepen. De huiswijn, natuurlijk ook van Aad, en drankjes van de goed voorziene bar, zijn niet bij de toegang inbegrepen; wel zijn deze zeer schappelijk geprijsd. Hans van der Meer zorgt voor de muzikale omlijsting, met de zomerse deuntjes van Elvis tot René Schuurmans.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij Keurslagerij Krijn van der Bent, Tuincentrum Tuinextra, Patisserie en Chocolaterie George Vis en Aad&Wijn: volwassenen betalen 29.50 euro per persoon en kinderen tot 12 jaar 14.50 euro per persoon.

Het belooft een heerlijk culinair evenement te worden!

Uit de krant