Afbeelding
Foto: pr

Theatergroep Net Echt speelt ‘’De Verrassing’’

zaterdag 16 maart 2024 14:00 tot 16:00

Theatergroep Net Echt uit Noordwijk speelt op zaterdagmiddag 16 maart in Het Kruispunt de muzikale voorstelling ‘’De Verrassing.’’


De acteurs en actrices zetten hun beste beentje voor in een show vol glitter en
glamour en heel veel, muzikale, verrassingen.
Om de voorstelling onder de aandacht te brengen mochten de spelers foto’s laten maken op het Noordwijkse landgoed Calorama. Deze foto’s zijn gemaakt door Richard van Egmond.


De theatergroep maakt deel uit van de dagbesteding van ’s Heerenloo. De groep komt op maandag en dinsdag bij elkaar onder leiding van Jos van Varik. Samen met hem wordt er gewerkt aan diverse voorstellingen en inmiddels wordt de theatergroep ook regelmatig gevraagd om een theatrale bijdrage te leveren aan onder andere informatiebijeenkomsten en feestavonden.

Tijdens de voorstelling wordt het spel en de zang verzorgd door Jeffrey van den Berg, Nathalie van den Berg, Ashwin de Graaf, Melissa Honsbeek en Keesjan Krijgsman.


Speciale gasten zijn Sam Langerak (zang) en Guus Wakelkamp (piano). De regie is in handen van Jos Varik. De voorstelling begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Entree is 5 euro, en een kaartje kunt u reserveren via jos.van-varik@sheerenloo.nl.

Locatie