foto: annemieke van der togt
foto: annemieke van der togt Foto: Annemiek vd Togt

Sonny Boy in De Muze

donderdag 14 maart 2024 20:15 tot 23:00

Op donderdag 14 maart speelt de voorstelling Sonny Boy in De Muze in Noordwijk. Het bekende verhaal van het boek, alleen dan door de ogen van de zoon. De zoon die ze nooit hebben zien opgroeien en niet hebben kunnen beschermen. Een indrukwekkend solostuk met Tarikh Janssen in de hoofdrol. Tickets zijn verkrijgbaar via www.demuze.nl.

Aan de vooravond van zijn 37ste verjaardag probeert Waldy Nods, even oud als zijn vader is geworden, de herinneringen aan zijn ouders te ordenen. Ze moeten van ver komen en het zijn er niet veel. Op zijn 14de werden Rika en Waldemar door de Tweede Wereldoorlog uit zijn leven gerukt. Als jongen werd hij heen en weer geslingerd tussen Hollandse familieleden waar hij zich nooit thuis voelde. Als man hoopt hij zijn basis te vinden in de verhalen over zijn ouders, de Nederlandse en de Surinaamse. Waarom was hij hun sonny boy? Welk deel van hen zit in hem? Bij wie hoort hij echt? Met de monoloog Sonny Boy komen Rika en Waldemar Nods uit de magistrale roman van Annejet van der Zijl wederom tot leven. Nu door de ogen van hun zoon. De zoon die ze nooit hebben zien opgroeien en niet konden beschermen. De zoon die zich door de schittering van hun afwezigheid moest zien te redden in een wereld waar hij niet altijd even welkom was. 

De voorstelling vind plaats op donderdag 14 maart 2024, aanvang 20.15 uur. De plaatsbewijzen kosten € 21,50. De theaterbalie van De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar op: maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur, maandagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur.  Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuze.nl 

Locatie