De Passie van Noordwijkerhout in 2015. | Foto: archief
De Passie van Noordwijkerhout in 2015. | Foto: archief

Passie in Concert in ‘Tulptheater’

vrijdag 7 april 2023 0:00 tot zaterdag 8 april 0:00

De Passie van Noordwijkerhout presenteert met trots hun nieuwe show voor Pasen, genaamd: Passie in Concert. Deze voorstelling is vrijdag 7 en zaterdag 8 april in het speciaal voor de show gemaakte WAM Pennings Tulpentheater in Noordwijkerhout. Een band zorgt voor live muziek en het gelegenheidskoor van leden van Revoice en Bloom, zal de muziek versterken. Kaartjes voor Passie in Concert zijn vanaf zaterdag 4 maart verkrijgbaar bij Reisbureau de Haan, Kerkstraat 43b, Noordwijk, Bakkerij van Eeden, P.J.Warmerdamstraat 27, De Zilk en Vink Multimedia, Havenstraat 9a, Noordwijkerhout. Er zijn zitplaatsen en de toegang is inclusief consumptie voorafgaand aan de voorstelling. 

Meer info via de facebookpagina of neem contact op via de mail: passievannoordwijkerhout@gmail.com.

Locatie