Afbeelding
Foto: pr

Cinefleur Filmfestival in de Muze

zondag 5 februari 2023 13:00 t/m 17:00

Op zondag 5 februari vindt in De Muze het Cinefleur filmfestival plaats. Op het Cinefleur filmfestival, georganiseerd door de Noordwijkse Film- en Videoclub (NFVC), worden de beste amateurfilms van de Bollenstreek vertoond. Het festival is zondag 5 februari in De Muze en duurt van 13.00 tot 17.00 uur.

De films zijn ingestuurd door vier clubs: AMFI’66 uit Hillegom, de Leidse Video en Smalfilmliga, de Film- en Videogroep Aalsmeer en Videogroep Close-Up uit Haarlem. De organiserende vereniging neemt traditiegetrouw niet deel aan de competitie. Een jury geeft commentaar op de films en maakt aan het eind van de middag bekend welke club dit jaar de beste is. Dit 47e Cinefleurfestival wordt bezocht door de leden van de filmclubs, maar niet-leden zijn ook welkom. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de kwaliteit van de amateurfilms is dit jaarlijkse spektakel een aanrader. Kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via hanstermors@xs4all.nl en op zondag 5 februari vanaf 12.00 uur verkrijgbaar in het theater.

Locatie