Afbeelding
Foto: Pixabay

Vrijwilligers gevraagd Duin- en Bollen Vierdaagse

donderdag 6 oktober 2022 10:20 tot zondag 9 oktober 10:20

De allereerste Duin en Bollen Vierdaagse worden gehouden van donderdag 6 tot en met zondag 9 oktober. 

Duizenden wandelaars zullen deze vier dagen kris kras door de Duin en Bollenstreek lopen. Om dit in goede banen te leiden, vraagt de organisatie veel vrijwilligers die bij voorkeur uit de dorpen zelf komen. Mok van Deelen coördineert de vrijwilligers vanuit het vierdaagse-bureau. Zij legt uit: “Wij hebben vele honderden vrijwilligers nodig voor allerlei taken. Van leaders tot wegafzetters en van gastvrouwen tot op- en afbouwers. Maar één ding hebben zij allemaal gemeen. Wij bouwen samen aan een geweldig nieuw evenement in onze mooie Duin en Bollenstreek.” Dus ook hoopt Van Deelen dat er naast de ‘gewone’ taken, veel mensen zich vanuit bijvoorbeeld hun toneelvereniging, dansclub, scouting of carnavalsvereniging aan de zwoegende wandelaars laten zien.

“Want wandelen op zich is al leuk en gezond, maar het moet de deelnemers ook gezellig gemaakt om de finish te halen. En dat kunnen de dorpsbewoners prima door te helpen of wat leuks te bedenken”, zegt de office manager van de organisatie.

Opgeven

Vrijwilligers kunnen zich opgeven door een mailtje te sturen naar mok@db4daagse.nl of te bellen naar 071-8200434 op maandag, dinsdag of donderdag.