Afbeelding
Foto: PR

Arthouse Select – Un triomphe

maandag 18 oktober 2021 20:00

Elke derde maandag van de maand is er een Arthouse Select avond in De Muze. Voorafgaand van de film worden er drie trailers getoond en vervolgens mogen de bezoekers stemmen op de trailer die hun het meeste aanspreekt. De film met de meeste stemmen zal dan worden getoond tijdens de eerste volgende Arthouse Select avond. De winnaar van afgelopen Arthouse Select is de film Un triomphe.

Om toch maar rond te kunnen komen, stemt worstelend acteur Étienne ermee in om een theaterworkshop in een gevangenis te geven. Verrast door het daar aanwezige acteertalent besluit hij om samen met zijn bonte groep gedetineerden Samuel Beckett’s beroemde toneelstuk ‘Wachten op Godot’ op de planken brengen. Wanneer de groep toestemming krijgt om buiten de gevangenismuren op te treden, heeft Étienne eindelijk de kans zijn talenten te laten zien. De mannen beginnen aan een tournee, die elke terugkeer achter de tralies weer pijnlijker maakt dan de vorige. En is Étienne zich ondanks hun triomfen zich ervan bewust dat er elk moment een einde aan het succes kan komen... Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Maandag 18 oktober, aanvang 20.00 uur. De plaatsbewijzen kosten € 9,50. De theaterbalie van De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar op: maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur, maandagavond van 18.00 tot 21.00 uur.

Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuze.nl

Locatie