Flyer
Flyer Foto: Evelien Schrijver

Gratis basketbalclinic van Henk Pieterse

zaterdag 16 oktober 2021 10:00

Niemand minder dan oud-basketbalinternational Henk Pieterse houdt zaterdag 16 oktober de ‘Pest mij maar’ Clinic bij MSV Basketbal.

Henk Pieterse is een center van 2.11 meter die op z’n 15e is begonnen met basketbal op een moment dat hij al jaren werd gepest. Henk is talentvol en heeft vier jaar college basketbal in Amerika heeft gespeeld, een try-out deed bij een NBA-team, zes keer kampioen van Nederland is geworden, vierde van Europa werd met het Nederlands team en die ook nog in België en Duitsland heeft gespeeld. Na zijn actieve basketbalcarrière is hij zich op clinics gaan focussen met als belangrijk thema pesten. En nu heb jij de kans om deel te nemen aan zijn clinic. 

De clinics bevatten allerlei leuke basketbalactiviteiten, maar ervaring is niet vereist. Het is ook niet verplicht ingeschreven te staan bij MSV Basketbal om mee te mogen doen. 

Zaterdag 16 oktober starten we om 10:00 uur met de clinic voor groep 1 t/m 5 (inloop vanaf 09:30 uur), ‘s middags om 13.00 uur start de clinic voor groep 6 t/m 8 (inloop vanaf 12:30 uur). De clinic duurt twee uur en vindt plaats op Sportpark Duinwetering in Noordwijk. Deelname is gratis. Aanmelden kan via www.msvnoordwijk.nl

Locatie