Logo denoordwijker.nl
  • Alles
  • (1)
    Theater
  • (1)
    Muziek

Ensemble Fuse Live bij Muziek in Jeroen

donderdag 23 september 20:15 uur

Foto: PR

Na twee keer door corona te zijn uitgesteld gaat het concert van Fuse bij Muziek in Jeroen nu toch echt door. Donderdag 23 september zijn de musici te gast in de Oude Jeroenskerk. Het concert begint om 20.15 uur.

Oorspronkelijk was het concert bedoeld als een bijdrage aan de viering van 75 jaar Bevrijding. Hopelijk wordt deze keer de bevrijding van corona ermee ingeluid. In die zin houdt wethouder Roberto ter Hark in de pauze een korte toespraak. Overigens blijven de regels en voorschriften van het RIVM van kracht.

Fuse bestaat uit zes jonge musici die klassieke muziek op een eigen karakteristieke manier vertolken. Daarbij worden jazzy invloeden niet geschuwd. Het ensemble is heel bekend door hun geregelde optredens in het tv-programma ‘Podium Witteman’. Het laat in deze muzikale liveshow al jaren haar veelzijdigheid zien.

De route die Fuse heeft afgelegd is die van talloze optredens in clubs, kerken, festivals en concertzalen. Het heeft de groep virtuoos gemaakt en de musici zijn daardoor aanstekelijk op elkaar ingespeeld. Waar ze ook staan: Fuse neemt het publiek mee in de werelden van klassieke muziek, jazz, volksmuziek, minimal music en improvisaties. 

Kaarten à € 15,00 zijn uitsluitend verkrijgbaar door die te bestellen via de site van Muziek in Jeroen.


deel deze activiteit

Locatie

Oude Jeroenskerk
Noordwijk
Voorstraat 44
2201 HW