Logo denoordwijker.nl
  • Alles

Koffie+ met edelsmid

donderdag 1 oktober 10:30 t/m 12:00 uur

Foto:

Tijdens de Koffie+ van 1 oktober van 10.30-12.00 uur komt edelsmid Bea Knijf vertellen over het ontwerpen en maken van sieraden in de bibliotheek van Noordwijkerhout.

Bea studeerde kunstgeschiedenis in Leiden, en vertrok in 2005 naar Mexico. Daar begon ze met het ontwerpen en maken van sieraden en volgde er lessen edelsmeden. Na een verhuizing naar Houston, Texas, vervolgde ze daar de lessen edelsmeden. Ze startte in 2010 de opleiding goudsmeden in Schoonhoven. Een nieuw avontuur in Singapore gaf haar de mogelijkheid aan eigen ontwerpen te werken en met verschillende materialen te spelen. Terug in Nederland begon ze het Meester Edelsmid-traject dat ze in 2019 afrondde.

Bea gebruikt graag gerecyclede materialen en onverwachte elementen naast de onedel- en edelmetalen. Ze maakt draagbare kleine kunstwerken, waarbij vorm, kleur en materiaal van belang zijn voor het creëren van speelse, verhalende objecten die uitdagen tot een gesprek en tegelijkertijd de drager sieren.

Koffie+

Bij Koffie+ is iedereen welkom. Tijdens een gezellige koffieochtend in de Bibliotheek ontmoeten mensen elkaar en raken in gesprek aan de hand van een thema, workshop of andere activiteit. Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht en kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl


deel deze activiteit

Locatie

Bibliotheek
Noordwijkerhout