Afbeelding
Foto:

NLDoet bij scouting Norvicus

zaterdag 14 maart 2020 14:18

Scouting Norvicus doet zaterdag 14 maart scouting Norvicus mee met de jaarlijkse NLDoet-actie.

De scouts steken van 10.30 tot 16.00 uur de handen uit de mouwen. Ieder jaar zetten honderden vrijwilligers zich op deze dag in om organisaties een dagje te helpen. Dit jaar wil scouting Norvicus in samenwerking met Stichting Troephuis de dakgoten aanpakken. Norvicus zoekt mensen die niet bang zijn om op een trap te staan en lekker bezig te zijn. De organisatie zorgt voor handzeep en een lunch. Tijdens NLDoet is het de bedoeling om de dakgoten van het Troephuis gereed maken voor renovatie. Afgelopen jaar is het sanitair en de keuken al vernieuwd. Inschrijven voor deze klus kan via: www.nldoet.nl

NLDoet is een initiatief van het Oranje Fonds, de actie steunt sociale initiatieven in Nederland en in het Caribische gedeelte van het koninkrijk. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Scouting Norvicus is de waterscouting van Noordwijk. Het Troephuis staat op Van Berckelweg 52 (naast het Beukterrein) en het wachtschip de MS Norvicus ligt op de Kaag. Iedere zaterdag staan leidingleden klaar om op pad te gaan of het water op met de jeugdleden. Meer info op www.norvicus.nl.

Locatie