Activiteit: Mama Café Noordwijk | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
 • Alles
 • (1)
  Muziek
 • (22)
  Cultuur
 • (1)
  Jeugd en kinderen
 • (1)
  Senioren

Mama Café Noordwijk

donderdag 30 januari 10:00 t/m 12:00 uur

Foto: Cor de Mooy

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Noordwijk, Mom in Balance Hoofddorp Duin- & Bollenstreek en Bibliotheek Bollenstreek organiseren samen het Mama Café Noordwijk.

Het Mama Café is dé ontmoetingsplek in Noordwijk voor (aanstaande) moeders en vaders met jonge kinderen. Iedere laatste donderdag van de maand tussen 10.00 tot 12.00 uur (het is inloop) kunnen zij hier met elkaar in gesprek gaan, opvoedtips uitwisselen, of gewoon ontspannen koffie drinken. De kinderen kunnen lekker spelen met divers speelgoed dat aanwezig is.

Maandelijks staat er een thema centraal. Welke thema's dit zijn bepalen de ouders zelf d.m.v. inventarisatie, bv. voeding, kinder-EHBO, positief opvoeden of een activiteit met peutersport of -yoga. Loop gerust eens naar binnen, de koffie en thee staan klaar.

Het Café wordt iedere laatste donderdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur gehouden in de grote zaal van de Bibliotheek Noordwijk, Akkerwinde 1, Noordwijk. De entree is gratis.

Kun jij als moeder wel wat extra energie gebruiken? Donderdag 30 januari start het Mama Café Noordwijk met dit thema. Elles, coach voor moeders en zelf ook moeder, gaat in gesprek over hoe je balans kunt aanbrengen in je leven. Kom gerust eens langs en breng je kindje lekker mee.

Het Mama Café Noordwijk is per direct op zoek naar een tweede gastvrouw. Het is vrijwilligerswerk. Lijkt dit je leuk, kijk voor de vacature op de facebook pagina van het Mama Café Noordwijk of neem contact op met evanmil@ggdhm.nl voor meer informatie.


deel deze activiteit

Locatie

Bibliotheek Bollenstreek
Noordwijk
Akkerwinde 1A
2201MC


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>