Activiteit: Crossen door de bossen | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
  • Alles
  • (32)
    Cultuur

Crossen door de bossen

zondag 10 november 11:00 uur

Foto:

De NSL Boscross is traditiegetrouw de eerste wedstrijd van de NSL na de zomerperiode. Op zondag 10 november geeft de NSL het startsein van alweer een mooi en pittig parcours. Deze hardloopwedstrijd start vanaf het Piet Florisdal, Duindamseslag, Randweg 25 te Noordwijk. Wedstrijdloper of recreant, iedereen is welkom.

Het parcours voert over de prachtige bospaden en kent mooie geaccidenteerde gedeelten. Heb je de boscross nog nooit gelopen? Houdt dan rekening met een geweldig mooi parcours, gezelligheid en een paar pittige heuveltjes tussendoor. Deelnemers kunnen kiezen uit 5 of 10 km, respectievelijk 2 of 4 ronden.

Voorinschrijving is €7,00 via av-nsl.nl t/m 8 november. De kosten bij na-inschrijving ter plaatste zijn € 10,00. Betalen met pinpas is mogelijk. Inschrijven en ophalen van startnummers kan voor de wedstrijd vanaf 9:30 uur bij het Piet Florisdal. De start is om 11.00 uur.

Op de wedstrijdlocatie is gelegenheid tot omkleden. Er is geen bewaakte tassenberging. Parkeren van fietsen kan in de directe omgeving van de inschrijflocatie. Parkeren langs de kant van de weg en bij uitritten niet is toegestaan. Er wordt streng gecontroleerd.

De finishtijden zijn na afloop op www.av-nsl.nl te zien.


deel deze activiteit

Locatie

Duindamseslag
Noordwijk
Duindamseslag
2204AM


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>