Activiteit: Boekenmarkt in Groot Hoogwaak | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
  • Alles
  • (32)
    Cultuur

Boekenmarkt in Groot Hoogwaak

zaterdag 9 november 10:30 t/m 15:30 uur

Foto: Archief

In het nieuwe Grand Café van Groot Hoogwaak wordt op zaterdag 9 november van 10.30 tot 15.30 uur de jaarlijkse boekenmarkt gehouden.

Er is voor elk wat wils. Een groot aantal tweedehands boeken wordt voor een zacht prijsje aangeboden. Ook zijn er zelfgemaakte (kerst-)kaarten te koop en natuurlijk ontbreken de sieraden, vele legpuzzels, spelletjes, CD's en LP's ook dit keer niet. Zelfs voor verse bloemen kan men deze dag terecht.

De gehele dag worden loten verkocht waarmee prachtige prijzen te winnen zijn. In het café kan men genieten van koffie of thee met een heerlijk stuk zelfgemaakte taart. Ook de overheerlijke zelfgemaakte erwtensoep is weer aanwezig.

De opbrengst van de verkoop gaat naar de Stichting Vrienden van Groot Hoogwaak. Deze Stichting sponsort aanschaffen die het verblijf voor de bewoners in Groot Hoogwaak nog aangenamer maken.

Woon- en Zorgcentrum Groot Hoogwaak, Groot Hoogwaak 1.uur in de kantine van V.v. Noordwijk aan de Duinwetering.


deel deze activiteit

Locatie

Groot Hoogwaak
Noordwijk
Groot Hoogwaak 1
2202 TG


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>