Activiteit: Verhalentafel in bibliotheek | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
  • Alles
  • (32)
    Cultuur

Verhalentafel in bibliotheek

maandag 26 augustus 10:00 t/m 11:30 uur

Foto: Cor de Mooy

Op maandagochtend 26 augustus van 10.00 tot 11.30 uur is iedereen, die het leuk vindt om zijn of haar verhalen met anderen te delen, welkom bij de Verhalentafel in de bibliotheek van Noordwijk aan de Akkerwinde 1A.

Tijdens de Verhalentafel vertellen de deelnemers elkaar verhalen over het alledaagse leven van vroeger, of wat hen nu bezig houdt. Janneko Giezen en Joop Beenakker leiden de bijeenkomsten en maken na afloop een mooi verslag. Zo blijven de mooie verhalen van toen bewaard.

De onderwerpen die ter sprake kunnen komen zijn bijvoorbeeld: feest, favoriet vakantieland, hobby of liefhebberij, jeugdherinneringen of zomaar een onderwerp dat ter tafel komt.

Tijdens de bijeenkomst op 26 augustus gaat het over waar je geboren bent. Meedoen is gratis, men hoeft geen lid van de bibliotheek te zijn. Wie foto's of voorwerpen heeft die het verhaal kunnen verduidelijken, kan die dan gerust meenemen. Van te voren aanmelden is niet nodig.


deel deze activiteit

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>