Activiteit: Cirque des Dunes | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
  • Alles
  • (32)
    Cultuur

Cirque des Dunes

zaterdag 17 augustus 19:00 uur

Foto: Cor de Mooy

Circa 15 spectaculaire acts zullen op zaterdagavond 17 augustus vanaf 19.00 uur hun opwachting maken voor en rondom de duinen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard.

Het programma biedt entertainment voor een groot publiek, voor zowel jong als oud. Van vuur-acts, diverse acts in de lucht, een acrobatische paal-act tot een aantal hele bijzondere mobiele acts en nog veel meer. De artiesten pakken tijdens dit festival uit met techniek, kleding en attributen en maken daarmee hun optredens tot een waar spektakel. De buiten-theaterprofessionals komen vanuit heel Europa naar Noordwijk aan Zee.

Voorafgaand aan het Cirque des Dunes treedt er een Samba band op met een bijzondere trommelshow. Dit optreden is vanaf 18.30 uur te zien en is een verrassende en swingende sfeermaker.

Het festival wordt afgesloten met een sensationele vuurwerkshow. Het vuurwerk zal tijdens deze zogenaamde pyromusical synchroon lopen met daverende muziek om een geweldige sfeer te creëren. Vanaf meerdere locaties op het strand wordt het vuurwerk afgestoken, zodat deze vanaf de boulevard goed te zien is voor alle toeschouwers. Dit vuurwerk vindt plaats vanaf 22.45 uur. 

De Koningin Wilhelmina Boulevard zal in de avond afgesloten worden.


deel deze activiteit

Locatie

Koningin Wilhelmina Boulevard
Noordwijk
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>