Afbeelding
Foto: Cor de Mooy

Lombok Sale

zaterdag 13 juli 2019 10:00 tot 15:00

Op zaterdag 13 juli, van 10.00 tot 15.00 uur, is er op het vissershofje Lombok de jaarlijkse Lombok Sale. Een gezellige rommelmarkt ten bate van kindertehuis het Picihuis in Roemenië.

Al meer dan honderd jaar is het Lombok een rustpunt in het bedrijvige Noordwijk aan Zee. Een achteraf straatje waar de tijd stil heeft lijken te staan. De rommelmarkt van 13 juli is een mooie gelegenheid om het monumentale hofje eens goed te bekijken en tegelijkertijd tegen een leuke aankoop aan te lopen. Op het terras wordt een bakkie met een 'Noortuks Taeretje' geserveerd.
De Lombok Sale is dit jaar nog bijzonderder omdat er een delegatie van het project in Roemenië te gast is. Ze zijn niet alleen aanwezig zal zijn op de markt om met ons kennis te maken en evt. vragen te beantwoorden.
Wie nog goed bruikbare spullen hebben die op de markt kunnen worden verkocht, dan kan men deze op de vrijdagavond ervoor afgeven op het Lombok. Wie om wat voor reden niet in staat is om die zelf te brengen kan contact opnemen zodat we het de vrijdagavond op kan worden gehaald. Dit kan via bart@metbart.nl of tel. 06-22028203

Locatie