Afbeelding
Foto: PR

Ladies Night in De Muze

zondag 17 maart 2019 20:00

Zondag 17 maart om 20.00 uur is het weer tijd voor een Ladies Night. Wij draaien de film 'What Men Want', de Engelstalig romantische komedie van het voorjaar!

What Men Want

Wat mannen denken is geen geheim meer. Ali David (Taraji P. Henson) is een succesvolle sportagent die moet concurreren met haar mannelijke collega's. Wanneer ze gepasseerd wordt bij een welverdiende promotie, vraagt ze zich af wat ze moet doen om te slagen in deze mannenwereld. Door een samenloop van omstandigheden kan ze ineens de gedachten van mannen horen. Met deze nieuwe gave is ze haar collega's te slim af maar zet ze wel haar relaties, waaronder die met haar nieuwe vriend (Aldis Hodge), op het spel. Verder met o.a. Tracy Morgan, Richard Roundtree, Wendi McLendon-Covey, Josh Brener, Tamala Jones, Phoebe Robinson, Max Greenfield, Jason Jones, Brian Bosworth, Chris Witaske en Erykah Badu. What Men Want is de nieuwe komedie van regisseur Adam Shankman (Hairspray) en producenten Will Packer en James Lopez (Girls Trip).

Zondag 17 maart, aanvang 20.00 uur. De plaatsbewijzen kosten 12,50 (inclusief een glaasje prosecco vooraf en bitterballen na afloop).

De theaterbalie van De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar op:
maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur,
maandagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur, 
zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur en één uur voorafgaand aan elke voorstelling.

Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl

Kaarten zijn ook te koop bij van der MEER/Het Cultuurcafé (De Keuvel 1, Noordwijk) en VVV Noordwijkerhout (Dorpsstraat 8, Noordwijkerhout).