Afbeelding

André Rieu nieuwjaarsconcert 2019 in De Muze

vrijdag 11 januari 2019 19:00

De Muze vertoont het cinema-event André Rieu Nieuwjaarsconcert 2019 vanuit Sydney. De eerste keer op vrijdagavond 11 januari om 19.00 uur en daarna zondag 13 januari om 20.00 uur.

Ee´n van de grootste namen in Event Cinema, Andre´ Rieu, keert terug met een grootse nieuwe productie tijdens nieuwjaar 2019! De Koning van de Wals, Andre´ Rieu, brengt miljoenen fans over de hele wereld zijn Nieuwjaarsconcert, live opgenomen in Sydney, Australie¨. De eerste volledige productie van Piece Of Magic Entertainment, de toonaangevende distributeur in Event Cinema. Andre´ Rieu zal als nooit tevoren een feestelijk concert presenteren, live opgenomen in het prachtige Town Hall in Sydney.

Vergezel de Maestro, Andre´ Rieu, zijn wereldklasse sopranen en The Platin Tenors voor een betoverende avond vol muziek, dans en verrassingen! Met shownummers, klassieke muziek en veel feestplezier belooft het een onvergetelijke start te worden van het nieuwe jaar!

Geniet van backstage-toegang, interviews met Andre´ en zijn speciale gasten, muzikale favorieten en nog veel meer, exclusief in de bioscoop. De avond wordt gepresenteerd door ITV's Charlotte Hawkins, een bekend gezicht voor iedereen die elk jaar in juli geniet van het Maastricht concert van Andre´.

Plaatsbewijzen kosten € 12,50. De theaterbalie van De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar op: maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur, maandagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur,  zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur en één uur voorafgaand aan elke voorstelling.

Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl
Kaarten zijn ook te koop bij van der MEER/Het Cultuurcafé (De Keuvel 1, Noordwijk) en VVV Noordwijkerhout (Dorpsstraat 8, Noordwijkerhout).
 

Locatie