De Muze staat hoog genoteerd bi de meest gastvrije theaters van Nederland. | Foto: PR
De Muze staat hoog genoteerd bi de meest gastvrije theaters van Nederland. | Foto: PR Foto: Cor de Mooy

Assepoester in De Muze

zondag 13 januari 2019 14:00

Langhout Theaterproducties brengt op zondag 13 januari de voorstelling Assepoester naar De Muze.

Als de vader van Assepoester op een lange reis naar het buitenland vertrekt, blijft Assepoester achter met haar stiefmoeder en haar stiefzus. Deze twee zijn niet bepaald aardig tegen Assepoester en laten haar alle smerige klusjes in huis doen. Als er dan een uitnodiging komt voor een feest in het paleis, mag de arme Assepoester niet mee van de booswichten. Maar dankzij een wat onhandige fee krijgt Assepoester toch de kans naar het bal te gaan. En natuurlijk loopt dit romantische sprookje voor Assepoester goed af.

Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet met de hele cast in de foyer.

Aanvang 14.00 uur. De plaatsbewijzen kosten € 18.50 (inclusief bewaakte garderobe). De theaterbalie van De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur, maandagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur en één uur voorafgaand aan elke voorstelling. Kaarten zijn ook te koop bij van der MEER/Het Cultuurcafé (De Keuvel 1, Noordwijk) en VVV Noordwijkerhout (Dorpsstraat 8, Noordwijkerhout).

Iedereen die op de hoogte wil worden gehouden van de voorstellingen en activiteiten in de Muze, kan zich aanmelden voor de mailing via www.demuzenoordwijk.nl

Locatie