| Foto: PR
| Foto: PR

Wilco Oomkes speelt in TheaterHuis

vrijdag 14 december 2018 19:15

Accordeonist Wilco Oomkes is terug in het TheaterHuis met een try-out van een gloednieuw programma van ensemble 'But What About' in samenwerking met de professionals van het Misiconi Dance company o.l.v. choreograaf Joop Oonk.

Wilco is inmiddels een bijna vaste gast van het theaterhuis. Na zijn rol in Polska Nadzieja en het Wereldverhalenfestival van Martine Zeeman stond hij vorig jaar met accordeonspelers van het koninklijk conservatorium in het Theaterhuis met het theatrale muziekprogramma 'Koeien'.

Nu is hij dit jaar terug met 'Raamwerk' een hele bijzondere voorstelling voor iedereen die van dans of muziek houdt: een inkijk in de zoektocht naar een gemeenschappelijke taal tussen dans en muziek. Deze avond krijgt men een eerste try-out te zien, die bestaat uit verschillende gestructureerde improvisatieopdrachten waaraan gewerkt is in de studio.
Daaraan vooraf, en ter inspiratie, krijgt men een kijkje in de keuken van BWA met twee stukken: Plus 1 – J. Tiensuu en Les moutons de panurge – F. Rzewski.

Vrijdag 14 december, aanvang 19.15 uur. Tickets à € 10,00 incl. koffie/thee zijn online te bestellen via www.noordwijkticket.nl TheaterHuis Noordwijk, Voorstraat 14. Meer informatie via www.zeepaanzee.nl of tel. 06-23556910.

Locatie