Activiteit: Adventsconcert in Oude Jeroen | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
  • Alles
  • (2)
    Muziek
  • (1)
    Sport
  • (1)
    Jeugd en kinderen

Adventsconcert in Oude Jeroen

zaterdag 8 december 19:30 uur

Foto:

Zaterdag 8 december geeft het mannenensemble Espressione o.l.v. Arjan Wouters een adventsconcert in de Oude Jeroenskerk.

Espressione bestaat uit tien gepassioneerde zangers en zij zullen de mooiste advents- en kerstmuziek ten gehore brengen. Een samengesteld dames ensemble o.l.v. Arjan Wouters zal ook haar medewerking hieraan verlenen. Myrthe de Wolff (solozang), Minne Veldman (orgel), Lennart Moree (piano) en Silvia Maessen (contrabas) zorgen voor een prachtige, muzikale omlijsting.

Tijdens het concert is er een pauze met een hapje en een drankje en tot slot is er na afloop een bloemenverkoop. De opbrengst van deze avond is geheel bestemd voor het renovatiefonds van het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente in Westzaan.

De kerk gaat open om 19.00 uur. Sing-in vanaf 19.15 uur. Aanvang concert om 19.30 uur. Entree 7,50 p.p. incl. 1 consumptie. Kinderen tot 12 jaar gratis.


deel deze activiteit

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>