Activiteit: Carols for friends in Maria ter Zee | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
  • Alles
  • (2)
    Muziek
  • (1)
    Sport
  • (1)
    Jeugd en kinderen

Carols for friends in Maria ter Zee

zaterdag 8 december 15:00 uur

Foto: Willemien Timmers

Op zaterdag 8 december is er in de Maria ter Zee kerk vanaf 15.00 uur een sfeervol kerstconcert. Veertien prachtige vrouwenstemmen, onder leiding van dirigent Frank de Groot, voeren dan de bekende 'Ceremony of Carols' van Benjamin Britten uit.

Het koor wordt in deze originele uitvoering begeleidt door harpiste Liesbeth Vreeburg. Daarnaast staan er enkele sfeervolle stukken van componist Ola Gjeilo op het programma, aangevuld met meer traditionele kerstliederen die de bekende pianist Wim Voogd zal begeleiden.

Als afsluiting zal het koor een verstilde versie van 'Stille Nacht' laten horen.

Dit kerstconcert is een hartverwarmend initiatief van enthousiaste leden van verschillende koren uit de Haagse regio. Het wordt jaarlijks met veel plezier uitgevoerd en het is altijd mooi om te zien en te horen hoe hun enthousiasme overslaat op het publiek.

Na afloop van het concert is er een glaasje warme glühwein. Het concert is in de Maria ter Zee kerk aan de Nieuwe Zeeweg 75 in Noordwijk en de bijdrage is € 5,00.


deel deze activiteit

Locatie

Maria ter Zeekerk
Noordwijk
Nieuwe Zeeweg 75
2202 HA


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>