Activiteit: Boekenmarkt en loterij | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
  • Alles
  • (32)
    Cultuur

Boekenmarkt en loterij

zaterdag 10 november 10:30 t/m 15:00 uur

Foto:

Op zaterdag 10 november wordt in de recreanette van Groot Hoogwaak van 10.30 tot 15.00 uur de jaarlijkse boekenmarkt gehouden.

Er is voor elk wat wils. Een groot aantal tweedehands boeken worden u voor een zacht prijsje aangeboden. Ook zijn er zelfgemaakte kerstkaarten te koop en natuurlijk ontbreken de sieraden, vele legpuzzels, spelletjes, cd's en langspeelplaten ook dit keer niet. Zelfs voor verse bloemen en planten kan men deze dag terecht. De gehele dag worden loten verkocht waarmee prachtige prijzen te winnen zijn.

Op het terras kan men genieten van heerlijke zelfgemaakte erwtensoep en oud-Hollandse poffertjes. Tevens is koffie, thee en limonade te koop.

De opbrengst van de verkoop gaat naar de Stichting Vrienden van Groot Hoogwaak. Deze Stichting sponsort aanschaffen die het verblijf voor de bewoners in Groot Hoogwaak nog aangenamer maken.

Woon- en Zorgcentrum Groot Hoogwaak, Groot Hoogwaak 1.


deel deze activiteit

Locatie

Groot Hoogwaak
Noordwijk
Groot Hoogwaak 1
2202 TG


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>