Activiteit: Excelsior geeft concert in De Muze | de Noordwijker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225488&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo denoordwijker.nl
 • Alles
 • (2)
  Theater
 • (10)
  Muziek
 • (1)
  Evenement
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Cursussen en workshops
 • (4)
  Jeugd en kinderen

Excelsior geeft concert in De Muze

zondag 18 maart 14:00 uur

Al sinds jaren trakteert Excelsior 2 weken voor Pasen de Noordwijkers op een mooie muzikale middag in De Muze.

De laatste jaren nodigen zij ook een bevriende vereniging uit om samen op te treden. Dit jaar zal het iets anders zijn! Sinds september vorig jaar, geeft Excelsior wekelijks een uur les aan groep 7 van de Bronckhorstschool.

Tijdens het concert laten de kinderen horen wat zij hebben geleerd tijdens de mini-musical 'Wieger wordt Wakker', samen met alle orkesten van Excelsior. Voor deze mini-musical is er ook samenwerking met het kinderkoor en de blokfluitgroep van De Bronckhorstschool. Het belooft een vrolijke middag te worden met zoveel kinderen op het podium.

Uiteraard zal Excelsior ook met haar orkesten laten horen wat ze in hun mars hebben. De middag begint met het Animando-orkest, dit zijn de beginnende leerlingen. Zij beginnen met een heuse flashmob. Daarna is het de beurt aan de Brugmuzikanten. Zij zullen de straatmarsen laten horen waaraan ze hard hebben gerepeteerd. Daarna neemt het Fanfareorkest plaats op het podium. Zij laten o.a. werken horen als Odilia, Concerto 'd Amore, Don't Stop Me Now, Celtic Gathering.

De middag staat geheel in het teken van de samenwerking, zo zal het Animando-orkest samen optreden met de Brugmuzikanten, de Brugmuzikanten met het Fanfareorkest, en het Fanfareorkest met De Bronckhorstschool.

De afsluiter blijft nog even een verrassing. Alle kinderen van de Bronckhorstschool, het Animando-orkest, de Brugmuzikanten en het Fanfareorkest staan dan allen tegelijk op het podium. Verder worden 2 jubilarissen gehuldigd: Arjan van Berkel, 25 jaar lid op de Bariton en Henriette van den Nieuwendijk, 50 jaar lid op de Bugel.

Reserveren kan via de website van de Muze of aan de kassa. Kaarten kosten € 5,00 per stuk. Wie deze middag donateur wordt krijgt de kaarten gratis. Men is al donateur vanaf € 20,00 per jaar. Hiervoor krijgt men het hele jaar 2 vrijkaarten voor elk optreden in Noordwijk.


deel deze activiteit

Locatie

De Muze
Noordwijk
Wantveld 2
2202 NS


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>