Afbeelding
Foto: André Kruijsen

Jazz Workshop en Jamsessie in café de Wels

donderdag 15 maart 2018 15:00

Muziekschool Musicblvd organiseert op zondag 25 maart om 15:00 uur in café de Wels aan de Abraham van Royenstraat 6 te Noordwijk een Jazz Workshop met aansluitend een Jamsessie met als doel amateurmusici (jong en oud) een podium te bieden waar men elkaar kan ontmoeten, samen muziek maken en zich muzikaal kunnen ontwikkelen. Speelplezier staat voorop!

De workshop staat onder de professionele leiding van Anja Nielsen die haar sporen heeft verdiend in de Jazz wereld. De workshop is van 15:00 tot 16:00 uur en er worden onderdelen van improvisatie/jammen op blues/-jazz-/latin schema's doorgenomen. Maar ook hoe verzin je een goed  intro/eind en begeleid je solo's..

Aansluitend vindt er van 16:00 uur tot 18:00 uur een Jamsessie plaats. Na een korte set van de huisband met lokale jazzmusici is de vloer open voor muzikanten die mee willen spelen. Hiervoor kunt u zich ter plekke aanmeldden. Er zal voornamelijk gejamd worden op jazz standards uit het Realbook.

Het tarief voor de jamsessie is € 7,50 euro per persoon inclusief consumptie. Men dient zich bij voorkeur vooraf aan te melden via info.musicblvd@gmail.com of 06-51 778 669, maar kan ook ter plekke. Deelnemen aan (en als publiek bijwonen van) de jamsessie is geheel gratis.

Na afloop kan men eventueel nog nagenieten van een speciaal voor deze gelegenheid samengestelde dagschotel voor de gereduceerde prijs van € 8,=

Locatie