| Foto: Richard van Egmond
| Foto: Richard van Egmond

Talenten stralen tijdens Open Podium

Algemeen Cultuur

talentenjacht ♦ Het Open Podium in De Muze was weer een avond vol talent. Afgelopen vrijdag vond het jaarlijkse Open Podium van De Muze plaats. De avond werd gepresenteerd door Patrick de Ridder en alle kandidaten werden beoordeeld door een professionele jury. 

De opening van de avond werd verzorgd door Laurian Serno. Laurian speelde in hoofdrol in de Nederlandse versie van Billy Elliot de musical. Hij maakte geen deel uit van de kandidaten en deed dus niet mee in de competitie. 
Daarna was het tijd voor de acts die wel kans maken op de prijs. Zangeressen met prachtige stemmen, twee koren, dansgroepen, muziektheater, rap, pianisten. Het aanbod was divers en verrassend. Het was een feestelijke avond, waarbij er ook nog wat verjaardagen werden gevierd.

Tijdens het juryoverleg trad de winnaar van vorig jaar op. Jorrit Schulte bracht de hele zaal in verwarring met gedachtenlees-act. 

Na de finale, het toepasselijke "There's no business like show business", werd de winnaar bekend gemaakt. DC Dance heeft deze editie van het Open Podium gewonnen. Energieke dans van kids in verschillende leeftijden en een krachtige gezamenlijke finale. 
Het Open Podium was ook dit jaar weer een succes, volgend jaar is er gewoon weer een Open Podium. Meedoen? Geef je op via podium@demuzenoordwijk.nl 
 

| Foto: Richard van Egmond
| Foto: Richard van Egmond

Uit de krant