Anna Jednorowicz uit Polen vertoont acrobatiek aan de aerial umbrella, | Foto: Piet-Hein Out
Anna Jednorowicz uit Polen vertoont acrobatiek aan de aerial umbrella, | Foto: Piet-Hein Out

Exclusieve circusactie voor lezers De Noordwijker

Algemeen

Magic Circus op het Vuurtorenplein

circus ♦ Deze herfstvakantie strijkt Magic Circus, het Nederlands Stadscircus neer op het Vuurtorenplein. Van woensdag 19 t/m zondag 23 oktober is de show Sottosopra dagelijks om 16.00 uur te beleven. Exclusief voor lezers van De Noordwijker kunnen volledig betalende volwassenen gratis een kind meenemen op de rangen Stoelen en Fronttribune. Alleen geldig aan de circuskassa!

Sottosopra is Italiaans voor 'ondersteboven'. De internationale cast van acrobaten zal regelmatig ondersteboven in de piste én hoog erboven schitteren. In ruim 100 minuten zetten zij uw wereld even op z'n kop.

Een acrobaat die als een vlieg tegen het plafond van de tent loopt. Een Zuid-Amerikaanse schoonheid die in kopstand rondjes draait op een trapeze zonder vangnet. En een acrobaat die op een wankele toren van stoelen een handstand maakt. Reuze spannend én allemaal ondersteboven!

Gelukkig heeft Clown Jofri hoogtevrees en blijft hij met beide benen op de grond. Deze Nederlands kampioen goochelen en clownerie is het gezicht van het Magic Circus en heeft heel wat frisse ideeën in zijn hoge hoed gestopt. Het resultaat is een fontein aan komische en romantische gebeurtenissen die het publiek soms letterlijk niet onberoerd laten.

Hij wordt omringd door een groep veelzijdige internationale artiesten. Zij verrijken de voorstelling met oosterse mast-acrobatiek, wervelende hoela hoep, krachtige handstanden plus meeslepende magie, illusionisme en Lilly, de slimste geit van Nederland. Zij laat zien dat dieren anno 2016 nog steeds een plaats verdienen in een moderne circusshow.

Magic Circus staat er om bekend geen gewoon circus te zijn. De voorstellingen zijn altijd snel, flitsend en modern met steevast een boodschap die je niet hoeft te zien, maar waar je wel wat mee kunt. Magic Circus biedt een andere kijk op circus en daarmee ook op ons jachtige dagelijkse leven. Laat Magic Circus je met Sottosopra ondersteboven blazen. Het helpt!

U kunt de bon toegestuurd krijgen per e-mail door hier te klikken. De circuskassa is dagelijks vanaf 15.00 uur geopend. De actie is niet geldig i.c.m. online of bij Primera gekochte tickets of met andere acties en kortingen.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant