Afbeelding
Foto: Koen Marijt

Schatgraven voor het goede doel

zondag 12 mei 2024 11:00 tot 11:30

Na enkele jaren van afwezigheid vindt er op zondag 12 mei op het strand van Noordwijk wederom het ouderwetse schatgraven plaats. Tussen 11:00 en 11:30 uur kunnen kinderen in de leeftijd tot en met 12 jaar met behulp van hun handen graven naar de mooie schatten die verborgen zitten in het Noordwijkse zand.

De schatkisten die begraven liggen, bevatten sponsorbedragen en die bedragen worden geschonken aan een goed doel. Een van die goede doelen is Kinderboerderij ’t Schaapsherdertje in Noordwijk.

Het evenement wordt georganiseerd door De Ronde Tafel 115 Katwijk/Noordwijk, die zich inzet voor lokale goede doelen. Ditmaal zijn er diverse goede doelen aan het evenement gekoppeld, waaronder dus Kinderboerderij ’t Schaapsherdertje.

Dankzij lokale sponsoren kan er een mooi bedrag worden opgegraven en is er voor alle kinderen na afloop iets lekkers te verkrijgen.

De locatie van het evenement is het strand van Noordwijk, ter hoogte van strandpaviljoen J. van Roon (afrit 14). Kinderen kunnen gratis meedoen en zich op de dag zelf bij de organisatie aanmelden. Ook is het nog mogelijk om te sponsoren. Kijk voor meer informatie of om een bijdrage te leveren op www.schatgraven-noordwijk.nl.