Afbeelding
Foto: Bart van Lier

Fabian Fransiscus in De Muze

donderdag 18 april 2024 20:15 tot 22:30

Op donderdag 18 april staat Fabian Fransiscus in theater De Muze in Noordwijk met de voorstelling Loskomen. In deze vierde avondvullende cabaretvoorstelling komt Fabian Fransiscus helemaal los van zijn dagelijkse stramien. Kaarten voor de voorstelling à €19.50 zijn te koop via de website van het theater of aan de theaterkassa. 

In deze vierde avondvullende cabaretvoorstelling komt Fabian Fransiscus helemaal los van zijn dagelijkse stramien. Zijn psycholoog adviseerde hem om de dingen een radicaal anders te doen. En dat advies neemt hij met Loskomen ter harte. 

Er was een tijd dat Fabian Fransiccus zichzelf verloor aan zijn angsten en negatieve verwachtingen van het leven. In die tijd moest hij van zijn psycholoog loskomen uit zijn dagelijkse stramien. En dat wil Franciscus nu weer. Hij komt los van verwachtingen, van het theater en van het dagelijks leven. En dat gunt hij iedereen. Maar gun jij het jezelf ook?

Ticketinformatie

Voor meer informatie en kaarten, bezoek demuze.nl of neem contact op met de kassa van het theater, via kassa@demuze.nl of 071-3646226. De theaterkassa is elke week geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 10u-16u. 

Locatie